Duidelijke voorwaarden

Duidelijke voorwaarden zorgen voor beter klantcontact. Uw klant kan zelf antwoorden vinden op vragen. Dat bespaart veel tijd en is voor iedereen veel gemakkelijker. Zowel rechten als verplichtingen zijn duidelijker. Minder vragen en minder discussie leidt tot tevreden klanten.

Door onze kennis en ervaring zorgen wij snel en effectief voor duidelijke polisvoorwaarden. Polisvoorwaarden die zowel voor u als voor uw klanten makkelijk te begrijpen zijn. En ze voldoen natuurlijk aan alle wettelijke regels (Wft en Besluit Gedragstoezicht Financiële ondernemingen) en volgen de adviezen van de AFM en het Verbond van Verzekeraars.

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij verzekeraars en gevolmachtigden bij het (her)schrijven van polisvoorwaarden. Hierbij gaat het nooit alleen om duidelijke taal en dat het juridische correct is. Verzekeringen zijn beloftes verpakt in processen en procedures. Die moeten allemaal makkelijk terug te vinden zijn in de polisvoorwaarden. Zo zorgen wij ervoor dat u polisvoorwaarden krijgt waar iedereen blij van wordt.

Hoe maak je duidelijke voorwaarden? Lees hier verder….

Meer weten?   info@groeiland.nl